SZOFTVEREK  ADATBÁZISOK

Megoldások

 1. TV-nézettségi adatok percről-percre, csatornák szerint

  A csatornánkénti perces bontású Nézettségi adatbázist már az érintett napot követő első munkanapon ügyfeleink rendelkezésére bocsátjuk.
  Részletekről lásd a "TAM Áttekintés" rovatot.

 2. Televíziós műsorcím rögzítés

  Rögzítőink a televízió csatornákon sugárzott programok címét, kezdési és befejezési idejét rögzítik, valamint kategorizálják az egyes műsorokat. Az ebből előállított ún. műsor adatbázis a nézettségi adatokkal együtt a sugárzást követő első munkanapon elérhető különböző formátumokban.

 3. Reklámfilm (szpot) rögzítés és kategorizálás

  Rögzítjük a televízió csatornák reklámblokkjaiban szereplő hirdetéseket is. Ezekhez hozzákapcsoljuk a televízióktól kapott listaárakat, amely szintén a Szpot adatbázis részét képezi. Ez az adatbázis az érintett napot követő második munkanapon érhető el.

 4. Médiaelemző szoftver

  Az adatbázisok kezeléséhez szükséges médiaelemző szoftverünkkel (Arianna) segítjük ügyfeleink munkáját. A szoftver használatának betanításában, támogatásában és a felmerülő kérdések megválaszolásában ügyfélszolgálatunk munkatársai készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére.

 5. Rendszeres riportok, összesítők készítése

  Heti, havi vagy negyedéves rendszerességgel egyedi riportok formájában értékeljük egy adott műsor, vagy csatorna teljesítményét.

 6. Összefoglaló elemzések készítése a megrendelők egyedi igényei alapján

  Megrendelőinknek módjuk van arra, hogy adott műsorok illetve csatornák utólagos elemzésére adjanak eseti megbízást. Ekkor egyedi feltételek mellett szolgáltatjuk a kért adatokat.

 7. Televíziós kampányok utólagos kiértékelése

  Igény szerint televíziós kampányok utólagos kiértékelését vállaljuk.

 8. Hivatalos igazolás "spot certificate" kiadása

  Ezzel a nyilatkozattal a Nielsen Közönségmérés Kft. hivatalos, független nyilatkozatot ad arról, hogy melyik reklám mikor és mely csatornán került adásba.

 9. Videofelvételek biztosítása a rögzített csatornákról

  Igény esetén az általunk rögzített televízió csatornák teljes műsorairól, reklámblokkjairól is tudunk másolatot készíteni.

 10. Folyamatos ügyfélszolgálat

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésükre munkanapokon 09:00-17:30-ig, továbbá rendszeresen tartunk bemutató prezentációkat, tréningeket, illetve egyéni igény szerint konzultációkat is. (Pl. egyetemek, főiskolák számára.)


Cégünk által készített elemzések, kutatások, cikkek, táblázatok, riportok, azaz bármilyen, ügyfél számára készített anyag öt évig archiválásra kerül.